Ungdomsledare

Mojtaba Amini

Vice ordförande

Jag heter Mojtaba och är 17 år. Jag går på Nils Frediksson Utbildning. Jag hörde förra året att ett projekt ska startas i Svedala kommun för ungdomar. Det lät bra och jag anmälde mig. Jag tycker det är roligt och intressant. Nuförtiden deltar jag som ungdomsledare. Vi träffas varje vecka för olika aktiviteter och umgås med varandra.

mojtaba
Bild: Mojtaba Amin

Tuba Charkhy Habib

Ordförande

Jag heter Tuba. Jag är 16 år gammal och går i Nils Fredriksson Utbildning i Svedala. Jag har varit med i Unga möter unga sen den startades och nu jobba jag där som ungdomsledare. Jag älskar att träffa nya människor och jag får göra det jag älskar genom att vara med Unga möta unga.

tuba
Bild: Tuba Charkhy Habib

Ebba Nivhagen Metz

Ledamot

Hej, jag heter Ebba! Jag är 15 år och går sista året på Naverlönnskolan. När är jag hörde om detta projektet tyckte jag att det lät roligt och jag är nu en av ungdomsledarna. Jag tycker att det är kul att testa nya aktiviteter och träffa människor!

Hilda Nivhagen Metz

Kassör

Jag heter Hilda. Jag är 15 är och går i nian på Naverlönnskolan. Jag gick med i Unga möter unga i våras, eftersom jag tyckte att det lät som ett roligt projekt! Man får lära känna många nya människor och testa på olika aktiviteter, och då även lära sig nya saker.

Jan Ali Barati

Kassör

Jag heter Jan Ali min efternamn är Barati.Jag är 17 år gammal och jag går sista året på Naverlönnskolan. När jag hörde att ett projektet startades för ungdomar i Svedala jag anmälde mig. Jag har varit också förra året. Det gick bra för mig jag kände nytt människa och trevlig person och nu jag jobbar som ungdomsledare i Unga möter unga i Svedala. Jag älskar att träffar nya människa och trevligt person.

Bild: Jan Ali Barati
Bild: Jan Ali Barati

Ellen Olin

Ledamot

Mitt namn är Ellen och jag är 15 år och går sista året på naverlönnskolan. Jag gick med i projektet unga möter unga för att träffa nya människor och växa som människa. Jag tyckte också att det lät som ett rolig projekt, där man får testa olika aktiviteter och lära sig nya grejer.

Bild: Ellen Olin

Jackie Cheung

Sekreterare

Jag heter Jackie och är 15 år. Jag gick med i denna föreningen förra höstterminen. Det jag gillar med denna föreningen är att den har en bra gemenskap. När man är ny blir man välkomnad sedan om man har varit där innan så hälsar alla på en. Du får dessutom testa på nya saker gratis.

Ali Mohamadi

Ledamot

 

Mohammad Amiri

Sekreterare

Ungas fritid i samarbete med Aktiv ungdom Svedala.

Translate »